A közszolgálatban dolgozók hatékonyabb tanulását segítő tanulási környezet, oktatás technológia és képzésmenedzsment fejlesztése

A közszolgálatban dolgozók hatékonyabb tanulását segítő tanulási környezet, oktatás technológia és képzésmenedzsment fejlesztésének célja, hogy a továbbképzés megfeleljen a kompetencia alapú tanulási igényeknek és elvárásoknak azáltal, hogy a képzések technológiai, módszertani és logisztikai rendszerei a munkáltatók, a tisztviselők és a képzés-fejlesztési szakma igényeinek figyelembe véve kerül kialakításra és folyamatos fejlesztésre.

  • A létrejövő integrált képzési portál rendszer a képzés-fejlesztési folyamat valamennyi szereplője számára, szerepköréhez kapcsolódóan széleskörű szolgáltatásokat fog nyújtani.
  • Országos szakértői-oktatói hálózati rendszer kiépítésével valamennyi megyeszékhelyen biztosítva lesznek a helyi igényekhez illeszkedő képzésszervezési kapacitások.
  • A e-learning gyártás keretében e-tananyagok, e-segédanyagok készítését támogató módszertanok, eszközök és komplett e-learning tananyagok, oktatási szimulációk kerülnek kifejlesztésre.